Laadukkaiden työkoneiden sekä henkilö- ja matkailuautojen vuokraus Uudenmaan alueella

Oletko suunnitellut rakennushankkeen aloittamista tai haaveiletko kenties rentouttavasta lomamatkasta ja matkailuauton vuokrauksesta? Itä-Uudenmaan Realisointi tarjoaa vuokralle kattavan valikoiman koneita, kulkuneuvoja sekä aika ajoin kiinteistöjä vuokrattavana. 


Tutustu tarkemmin vuokrattaviemme valikoimaan alla ja ota yhteyttä, mikäli löydät jotain sinua kiinnostavaa tai kerro, miten voisimme olla avuksi Uudenmaan alueella!

Ota yhteyttä

Matkailuautot

Mukavalla matkailuautolla voit toteuttaa pidemmänkin reissun. Saat meiltä vuokralle laadukkaat Carado T 348 Fiatin, Carado I 447:n. sekä Carado I338 Matkailuauton voit vuokrata myös joustavalla maksusuunnitelmalla, esimerkiksi kuukausittain suoritettavilla maksuilla. Tutustu autoihin, sen varusteluun ja teknisiin tietoihin tarkemmin täältä.

Pyöräkuormaaja

Tarjoamme vuokralle tehokkaan Kramer 650 -kuormaajan. Tämä pyöräkuormaaja soveltuu erinomaisesta maan tai muun irtonaisen aineksen siirtoon. Tällä nelipyöräisellä kuormaajalla operoit tarvittaessa ahtaissa sekä muuten haastavissa paikoissa. Tutustu laitteen tietoihin tarkemmin täältä.

Henkilöauto

Matkailuauton ja kuormaajan lisäksi valikoimastamme löytyy myös Renault Clio. Tämä matalan kulutuksen omaava henkilöauto on saatavilla lyhyt- tai pitkäkestoiseen vuokraukseen. Katso ajoneuvon tarkemmat tiedot täältä.

Asunto

Vuokraamme 01.11.2020 alkaen modernisti kalustettua uutta asuntoa Sipoon Nikkilässä. Tämä upea ja täysin varusteltu asunto on saatavilla alkaen yhden viikon mittaisista yöpymisistä aina pidempiaikaisiin vuokrasuhteisiin. Katso asunnon tarkemmat tiedot täältä.